Friday Digital Design Oy

Verkkosivujen konseptointi ja toteutus

Hyvin tehdyt Internet-sivut ovat yrityksen käyntikortti verkossa ja jatkuvasti tärkeämpi markkinointikanava.

Friday Digital Design suunnittelee ja toteuttaa verkkosivut niin, että ne ovat tällä hetkellä kehityksen kärjessä mutta kestävät myös aikaa. Sivustot ovat responsiivisia, eli toimivat kaikilla päätelaitteilla. Sivujen päivitys ja ylläpito onnistuvat asiakkaalta helposti itse.

Sivustomme ovat hakukoneystävällisiä, ja haluttaessa voimme myös optimoida sivut hakukoneille. 

Käyttämämme avoimen lähdekoodin CMS (sisällönhallintajärjestelmä) on monipuolinen ja taipuu kaikkiin asiakkaan tarpeisiin. Tarvittaessa järjestelmää voidaan laajentaa tekemällä asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa sopiva moduuli.

Verkkosovellukset

Suunnittelemme asiakkaan tarpeisiin sopivan sovelluksen ja toteutamme sen ammattitaitoisesti. Verkkosovellus voi olla yrityksen sisäiseen käyttöön tuleva intranet tai vaikka yhdistyksen jäsenilleen tarjoama palvelu. 

AdWords-kampanjat

55 prosenttia suomalaisista internetinkäyttäjistä hakee tukea ostopäätöksen tekoon verkosta.

Verkkomarkkinointi on helposti seurattavaa ja se tuottaa rahassa mitattavia tuloksia. Kun jokin markkinoinnin osa-alue ei toimi tai kaipaa optimointia, me tiedämme, mitä tehdä. Mainonta on edullista ja kustannustehokasta. Maksatte vain sivuillenne ohjautuvasta liikenteestä, eli silloin kun joku klikkaa mainoslinkkiä.

Lue miten saat parempia liidejä AdWordsin avulla.

Hybridi Mobiilisovellukset

Hybriditekniikalla toteutetut mobiilisovellukset toimivat aivan kuten natiivisovelluksetkin. Hybridisovellukset voivat hyödyntää laitteeen toimintoja kuten sijaintipalveluita ja kemraa. Kehitys on suoraviivaista ja julkaisu eri alustoille on kustannustehokasta ja nopeaa. Hybridisovelluksiin on mahdollista toteuttaa esim. Push-ilmoituksia, In-App, eli ohjeman sisäisiä ostoja ja Offline ominaisuuksia.

Erilaisten toimivien prototyyppien toteuttaminen hybriditekniikalla on kustannustehokasta ja helpoa. Me suunnittelemme ja toteutamme teille sopivan mobiilisovelluksen.

Haluatko kuulla lisää hybridisovellusten mahdollisuuksista?
Ota yhteyttä!

Palvelimet ja huolenpito

Tarvittaessa toimitamme sovelluksemme valmiiksi asennettuna ja huolehdimme palvelimen ylläpidosta.

Enemmän kuin verkkohotelli

Huolenpitopalvelumme varmistaa, että sovellukset ja sivustot pysyvät verkossa ja toimivat salamannopeasti. Palvelumme avulla sovelluksenne ja sivustonne pidetään ajantasalla tietoturvauhkia vastaan.

Myös avoimen lähdekoodin ohjelmistot tarvitsevat ylläpitoa. Ei kannata tuudittautua siihen että ohjelmisto toimisi ikuisesti kun se on kerran tehty. On kustannustehokkaampaa pitää sovellusta yllä säännöllisin päivityksin, kuin yritää korjata tilannetta, jos pahin tapahtuu ja ohjelmisto lakkaa toimimasta.

The best way to predict the future is to create it. Peter Drucker